Labels

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

"Α Εθνική, θέλω να σε δω"

ethnikos-panaitolikos400Δεν έπεφτε καρφίστα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, εκεί όπου 7.000 Αγρινιώτες σε ημέρα εργάσιμη έστησαν το δικό τους χορό γιορτάζοντας το 2-0 επί του Πανσερραϊκού.


Το σύνθημα; "Α' Εθνική θέλω να σε δώ και να τρελαθώ"... Το αποτέλεσμα; Μέσα στη διαδικασία διεκδίκησης του στόχου συμμετοχής στα Play Off, όπου πλέον με τριπλή ισοβαθμία Παναιτωλικός, Πιερικός και Πανσερραϊκός βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Εθνικό.
Το ματς ήταν καλό, ο Παναιτωλικός καλύτερος από τον Πανσερραϊκό, αλλά πήρε το προβάδισμα με γκολ που προκάλεσε -δικαιολογημένα- διαμαρτυρίες, αφού στη σέντρα του Ζουρούδη, ο Πασάς που κινήθηκε προς τη μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ όχι όμως και ο Θεοδωρίδης που ήρθε σαν τρέιλερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε και δεύτερο γκολ για τα "καναρίνια" με κεφαλιά του Μανίκα μετά από σέντρα του Μπαϊκαρά στο 73ο λεπτό.
Οι στιγμές έντασεις δεν έλειψαν, με τον Λεοζίνιο, λίγο πριν το φινάλε να κουτουλάει τον Μπαϊκαρά, ο οποίος έπεσε θεαματικά, είναι αλήθεια, στο έδαφος και τους Βούκοβιτς, Ζαπρόπουλο να αλληλοσπρώχνονται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να αποβάλλονται από το διαιτητή Δελφάκη, ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT