Labels

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Πρωταθλήτρια η Καλλιθέα, μπαράζ Βύζα - Τρίκαλα!



Την άμεση επιστροφή της στην Β΄ Εθνική αλλά και το πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου, πανηγυρίζει από την Κυριακή το απόγευμα η Καλλιθέα, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι του ομίλου με τον Βύζαντα, επικρατώντας με 3-1. Έτσι, το "συγκρότημα" των Μεγάρων θα παίξει στο μπαράζ ανόδου με τα Τρίκαλα, που επιβλήθηκαν με 4-0 του Βισαλτιακού.

"Γαλάζιες"... πιστολιές στο "Ελ Πάσο"

Στην Β΄ Εθνική επέστρεψε, μετά από μία αγωνιστική περίοδο, η Καλλιθέα, καθώς οι "γαλάζιοι" νίκησαν με 3-1 τον πρωτοπόρο, μέχρι την Κυριακή, Βύζαντα Μεγάρων. Ο Κατσαρός άνοιξε το σκορ στο 5΄ για τους γηπεδούχους, με τον Τεγούση στο 36΄ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Κισκαμπάνης διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 86΄ ο Λισγάρας πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Βύζαντα, που θα παίξει στο μπαράζ της ανόδου με τον ΑΟΤ.

Από εκεί και πέρα, μετά την Σαββατιάτικη ισοπαλία στην Κερατέα, μεταξύ του Κεραυνού με την Αγία Παρασκευή (1-1), είχαμε τη νίκη της Χερσονήσου με 2-1 στην Ζάκυνθο, στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας του Ιονίου.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα με 2-3 από τον Ασπρόπυργο, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ έφυγε με το "διπλό" από το Άργος, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Παναργειακού. Στην Αίγινα, ο Ατσαλένιος πήρε τη νίκη με 5-3 επί του Σαρωνικού. Στο Χαϊδάρι, η Κόρινθος επικράτησε με 3-1 του ΑΟΧ, ενώ ο Αίας Σαλαμίνας νίκησε με 2-0 του Παναιγιάλειο.

Τεσσάρα... ανόδου τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα ήθελαν τη νίκη κόντρα στον Βισαλτιακό, προκειμένου να πάνε στο μπαράζ της ανόδου και το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, μια και επικράτησαν με 4-0 της ομάδας της Νιγρίτας.

Στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΝΕ επιβλήθηκε με 3-2 του Πυρσού Γρεβενών, ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών έμεινε στο 1-1 με την Κοζάνη. Εν τω μεταξύ, η Δόξα Κρανούλας έφυγε με τον βαθμό κόντρα στην Νίκη στο Βόλο με 1-1.

Στην Πτολεμαΐδα, ο Εορδαϊκός έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση Επανομής, που... κατάφερε να μείνει εκτός... ανόδου. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε ο Οδυσσέας Αναγέννησης με τον Θερμαϊκό στις Σέρρες, ενώ ο Φωκικός επιβλήθηκε με 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας. Το παιχνίδι της Βέροιας με την Καστοριά δεν έγινε, λόγω της αποβολής των "γουναράδων".

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 15 Μαΐου
Κεραυνός Κερ. - Αγία Παρασκευή 1-1

Κυριακή 16 Μαΐου
Ζάκυνθος - Χερσόνησος 1-2
Πλατανιάς - Ασπρόπυργος 2-3
Παναργειακός - ΠΑΟ Ρουφ 0-2
Σαρωνικός - Ατσαλένιος 3-5
Χαϊδάρι - Κόρινθος 1-3
Καλλιθέα - Βύζας Μεγάρων 3-1
Αίας Σαλαμίνας - Παναιγιάλειος 2-0
Ρεπό: Παναχαϊκή

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρίκαλα - Βισαλτιακός 4-0
ΠΑΟΝΕ - Πυρσός Γρεβενών 3-2
Αν. Γιαννιτσών - Κοζάνη 1-1
Οδ. Αν. Σερρών - Θερμαϊκός 1-1
Εορδαϊκός - Αν. Επανομής 1-1
Φωκικός - Εθν. Φιλιππιάδας 1-0
Νίκη Βόλου - Δόξα Κρ. 1-1
Ρεπό: Μακεδονικός

* Το παιχνίδι της Βέροιας με την Καστοριά δεν έγινε, λόγω της αποβολής των "γουναράδων".

Γιώργος Κυριακόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT