Labels

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ήρθαν στο γήπεδο μόνο για επεισόδια

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Στο Τσακ» με τον Δημήτρη Τσακίρη για τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα πριν την έναρξη του φιλικού με την Παναχαϊκή.
«Όσα χρόνια ασχολούμαι με τον Παναιτωλικό τέτοια επεισόδια δεν τα έχω ξαναζήσει. Δεν περιγράφονται με λόγια. Πριν τον αγώνα μια μερίδα οπαδών, περίπου 40 άτομα, επιτέθηκαν σε έναν πατέρα που είχε πάει στο γήπεδο με το 12χρονο γιο του ο οποίος κρατούσε το κασκόλ της ομάδας του. Χτύπησαν τον πατέρα με ένα κράνος στο κεφάλι αλλά και το μικρό παιδί. Στη συνέχεια και αφού κινητοποιηθήκαμε εμείς, η Αστυνομία έστειλε μια διμοιρία των ΜΑΤ.

«Ήρθαν στο γήπεδο μόνο για επεισόδια»
Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι ήταν οικογενειάρχες και υπό τις οδηγίες της ΠΑΕ Παναχαϊκής κατευθύνθηκαν σε συγκεκριμένη θύρα. Από την άλλη οι λιγοστοί φίλαθλοι της δικής μας ομάδας για να εισέλθουν στο γήπεδο περνούσαν μπροστά από τους Αστυνομικούς. Μια ομάδα 30-40 ατόμων έτρεξε προς το μέρος της κερκίδας που ήταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, εισέβαλαν σε αυτή και επιτέθηκαν στον κόσμο. Αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν. Κάποιοι φίλαθλοι πήγαν στον αγώνα με σκοπό να κάνουν επεισόδια. Αυτοί οι αλήτες που ήταν αποφασισμένοι να κάνουν φασαρίες προκάλεσαν όλη τη ζημιά».
Για τους τραυματίες είπε: «Ευτυχώς κανείς φίλαθλος δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος. Αρκετοί πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους».
Για το φόβο νέων επεισοδίων εξήγησε: «Τα δύο σωματεία έχουν άριστη σχέση και χθες ο κύριος Κούγιας, κατονόμασε τους υπαίτιους των επεισοδίων. Εύχομαι στο μέλλον να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα περιστατικά. Η πολιτεία θα πρέπει να επιμεληθεί των γεγονότων αυτών».
Για το αγωνιστικό κομμάτι του φετινού Παναιτωλικού σχολίασε: «Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε σ' όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Υπάρχει ένας αρκετά καλός κορμός από την προηγούμενη χρονιά και με τις προσθήκες που έχουν γίνει, πιστεύω να τα καταφέρουμε».
Για τις ακαδημίες της ομάδας τόνισε: «Ο Πασσάς και ο Μαρκάκης είναι κάποια από τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας μας. Γίνεται καλή προσπάθεια εκεί αλλά χρειάζεται χρόνος για να έχουμε αποτελέσματα. Από τα μέσα της περσινής σεζόν ένας 15χρονος, ο Μεταξούλης, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα».
Για τα επόμενα φιλικά της ομάδας σημείωσε: «Στις 18 του μήνα αντιμετωπίζουμε την Κέρκυρα και στις 21 τον Ατρόμητο σε εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις. Είναι πολύ καλές ομάδες και οι δύο και πρόκειται για δυνατά τεστ για εμάς».
Για τα μεταγραφικά ανέφερε: «Ίσως κάνουμε άλλη μια προσθήκη ενός δεξιού μπακ, αν βρούμε φυσικά αυτό που θέλουμε».
Για τον συνονόματο ξάδερφο του, τέλος, δήλωσε: «Ο Μάκης θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο μπορεί και όσο αντέχει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT