Labels

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τα νέα των ομάδων...

Πέντε μήνες έξω ο Ρόβας!
pas_-_rovas120Πολύ άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Ρόβας, πάνω που με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ήθελε να αναγεννήσει την καριέρα του. Ο 26χρονος μέσος υπέστη ολική ρήξη Αχίλλειου τένοντα στην προπόνηση των Κρητικών!

Ούτε εβδομάδα δεν είχε συμπληρώσει στον ΟΦΗ ο Βασίλης Ρόβας και η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Σε ανύποπτη στιγμή, κάνοντας ένα σπριντ λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, ο 26χρονος μέσος έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπέστη ολική ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα. Ο Ρόβας θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει τέσσερις με πέντε μήνες εκτός δράσης. Περαστικά...
 
 

Σερίφης στη Φυλή

Ο πανύψηλος Γάλλος στόπερ Μπεντζαμίν Πολίς ξεκίνησε προπονήσεις με τον Θρασύβουλο - Ακολουθεί η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Θησαυρό από τη Γαλλία φαίνεται πως βρήκε ο Θρασύβουλος, με τον οποίο από χθες έχει ξεκινήσει προπονήσεις ο Μπέντζαμιν Πολίς. Το επώνυμο του 22χρονου στόπερ μεταφράζεται στα ελληνικά ως «αστυνομία» και ο πιτσιρικάς έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε «σερίφη» της άμυνάς του.
Με συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, είναι γέννημα-θρέμα της Χάβρης, με την οποία το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. «Θηριάκι» λόγω ύψους (βλέπει τον κόσμο από τα 189 εκατοστά), με καλές παραστάσεις, ο νεαρός έχει βάσει βιογραφικού τη δυνατότητα να συνθέσει μαζί με τον Πεκέ ένα καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Ο Αντώνης Μανίκας θα τον τσεκάρει και εφόσον δείξει και μέσα στο γήπεδο τις καλές συστάσεις που τον ακολουθούν, τότε θα αποκτηθεί. Ετσι –μετά και τις προσθήκες των Παπαθανασίου, Φρίμπονγκ– ο Θρασύβουλος θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει στην άμυνα και θα κινηθεί για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ζαχιρί είναι σταντ μπάι, αλλά δεν αποκλείεται να τσεκαριστούν  κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως εξτρέμ και περιφερειακοί φορ.   

 

Στην Κροατία ο Ντραγκίσεβιτς

Στον ποδοσφαιριστή και στον μάνατζέρ του δεν έχουν πει τίποτα ακόμα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το τι θα γίνει μ’ αυτή την ιστορία κι αν προχωρήσει η μεταγραφή, αλλά ίσως και το Σάββατο να ξεκαθαρίσει το θέμα από τον Στεφάν Ντεμόλ. Το ότι δεν είπαν στον παίκτη να μείνει κι άλλο στα Γιάννινα είναι ένα γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά αν είναι η περίπτωση επιθετικού που ψάχνει ο Ντεμόλ, ανεξάρτητα αν ο Μάτε Ντραγκίσεβιτς έχει καλά στοιχεία. Ο εκπρόσωπός του έλεγε ότι την Κυριακή έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του Ζρινίσκι Μόσταρ στο πρωτάθλημα Βοσνίας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο Σιαλμάς τραυματίστηκε στη μέση στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κυριακή ή τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αφού έχει έντονες ενοχλήσεις, που θα τον κρατήσουν ένα διάστημα μακριά από την αγωνιστική δράση. Το Σάββατο οι παίκτες προπονήθηκαν ελαφρά και ο Στεφάν Ντεμόλ τους έδωσε ρεπό για ημέρα της Παναγίας. Ολιγόλεπτη συμμετοχή στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου προς το τέλος είχαν και οι νεαροί από την ομάδα Κ 17 Μάριος Οικονόμου (γιος του παλιού άσσου του ΠΑΣ Γιώργου Οικονόμου) και Γκέκας Γκέραλντ. Για μισή ώρα έπαιξε και ο Γιάννης Ιωάννου στη θέση του Μπουχάν. Το επόμενο φιλικό είναι εκτός έδρας με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Τρίτη (17/8).

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ για τον χαμό του Μπαχράμη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να εκφράσει την βαθιά θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη ο οποίος έχασε σήμερα την ζωή του σε ηλικία 34 χρονών. Ο εκλιπών, ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Καλαμάτα, στην Λάρισα, στην Βέροια και τον Ηρακλή.








πηγή: gianninasports

Δίκαιη μοιρασιά στο Βόλο 

Δίκαιη μοιρασιά στο Βόλο

Το πιο δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του έδωσε χθες βράδυ στο ΕΑΚ Βόλου ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να αποσπάσει τελικά την ισοπαλία (2-2). Ο Στεφάν Ντεμόλ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα "τεστάροντας" τους παίκτες του απέναντι σε έναν αντίπαλο Σούπερ Λιγκ, ενώ για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Κροάτης Μάτε Ντραγκίσεβιτς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διακριθεί.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, αφού μόλις στο 7΄ ο Ουμπίντεζ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Σανκαρέ και με σουτ άνοιξε το σκορ. Το γρήγορο τέρμα των Βολιωτών αιφνιδίασε τους Γιαννιώτες, οι οποίοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα χωρίς επιτυχία. Το πρώτο μέρος δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού και οι δύο ομάδες έδειχναν κουρασμένες ελέω των συνεχών προπονήσεων που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 56΄ όταν ο Σολάκης ανατράπηκε από τον Ανδράλα και ο κ. Δαλούκας, που ήταν ο διαιτητής του αγώνα, υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουμπίντεζ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά για το 2-0.

O ΠΑΣ Γιάννινα όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να μειώσει το σκορ με "δράστη" τον Βάντερσον, που πήρε το ριμπάουντ σε μια απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Βόλου ύστερα από φάουλ του Κυριάκου. Το γκολ έδωσε "φτερά" στους παίκτες του ΠΑΣ, που ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και στο 73΄ ύστερα από σέντρα του Νικολόπουλου, ο Σιαλμάς με κεφαλιά- ψαράκι "έγραψε" το τελικό 2-2.

Για προληπτικούς λόγους δεν πήγε στο Βόλο ο Σκούφαλης, ο οποίος έφαγε μια δυνατή κλωτσιά στην προπόνηση της Πέμπτης. Θεραπεία έκανε στα Γιάννινα και ο Μιχαήλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ρόκας, Σανκαρέ Πάπα, Αλβάρο, Πλιάγκας, Σέλεσι, Σκάρος, Μόνχε, Καπετάνος, Μαρτίν, Ουμπίντεζ.
Χρόνο συμμετοχής στο β΄ ημίχρονο πήραν και οι: Ρόκα, Σολάκης, Κάστρο, Καμπάνταης, Ρίκα, Ψυχογιός, Τόμας, Ζαραδούκας, Τσεκούρας και Μπρέσκα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (46’ Σικαλάς), Ντάσιος (46’ Κεϊτά), Πάντος (63’ Βαρτζιώτης), Κώτσιος, Βάντερσον, Κυριάκος (63’ Κουτσοσπύρος), Ανδράλας, Μπουχάν, Ντε Βισέντι (63’ Νικολόπουλος), Μπακαγιόκο (46’ Ντραγκίσεβιτς) Τζάνης (46’ Σιαλμάς- 87’ λ.τ. Οικονόμου).

*Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του σε ηλικία 34 χρονών. Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Λάρισα, Βέροια και Ηρακλή.
 
 
Το χάλι γήπεδο γίνεται... χαλί
 
Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» αποτελεί παρελθόν. Από χθες μετράει αντίστροφα ο χρόνος, ώστε την προσεχή σεζόν το γήπεδο να διαθέτει αγωνιστικό χώρο χαλί και όχι σε κακά χάλια.
Τα ξημερώματα έφτασε από τη Λάρισα σε πακέτα το νέο χορτάρι και πρωί πρωί τα συνεργεία ξεκίνησαν να δουλεύουν, προκειμένου να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Αύγουστος του 2010: Ο νέος τάπητας στρώνεται και οι  Ζωσιμάδες  αλλάζουν εικόνα
Αύγουστος του 2010: Ο νέος τάπητας στρώνεται και οι "Ζωσιμάδες" αλλάζουν εικόνα
Ηδη το προηγούμενο διάστημα οι μπουλντόζες είχαν αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες χώματος, με αποτέλεσμα η κλίση η οποία παρατηρούταν να μην υφίσταται. Οπως, δε, τονίζουν οι υπεύθυνοι του έργου ο αγωνιστικός χώρος θα πληροί τις προδιαγραφές της UEFA.
Ο γεωπόνος Θωμάς Κολοβός δήλωσε τη βεβαιότητά του ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/9: «Για να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χορταριού θα χρειαστούν γύρω στις πέντε ημέρες.
Παράλληλα με την επίστρωση του χλοοτάπητα θα το ποτίζουμε κιόλας, ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών θα ξεκινήσουμε το ράντισμα. Γίνεται απ' όλους μας μια μεγάλη προσπάθεια» τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT