Labels

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Απίστευτα επεισόδια στην Αγυιά!

Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Παναιτωλικό
Δεν ξεκίνησε ποτέ το φιλικό ματς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναιτωλικό, καθώς οι οπαδοί των δύο συλλόγων ήρθαν στα χέρια και στο γήπεδο της Αγυιάς υπήρξαν απίστευτα επεισόδια και μάλιστα υπάρχουν και τρεις τραυματίες. Έτσι αποφάσισαν οι δύο διοίκησης των ομάδων να μην πραγματοποιηθεί το φιλικό, εξαιτίας των επεισοδίων, προκειμένου να μην συμβούν χειρότερα πράγματα.

Τρεις οπαδοί του Παναιτωλικού βρίσκονται στο νοσοκομείο και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι μαχαιρωμένος!

1 σχόλια:

  1. καλα που δεν ηρθατε οι οργανωμενοι.εμεις ομως οι ξεμπαρκοι,και κατι παπουδες και κατι κοριτσακια,που ποτε δε βριστηκαμε με τους αλλους τους αλητες στα blogs,κινδυνεψαμε.πετρες βροχη,αληταριο με μαχαιρια,κ στο τελος οι μπατσοι ξυνοντας τ αρχιδια τους με τα γκλομπς.ευτυχως που ηρθαν οι παιχτες προςτο μερος μας να τους αποσπασουν την προσοχη.σφαγμενοι θα γυριζαμε.κ μου λετε συμπλοκες μεταξυ των οπαδων.ε,βεβαια,το οτι καποιοι καθονται ηρεμα να δουν τον αγωνα και καποιοι καφροι τους επιτιθενται,δεν παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LIVE CHAT